VELKOMMEN TIL NORFISHINFO

SENTRALT BELIGGENDE I TROMSØ, LIKEVEL KORT AVSTAND TIL FINE FISKEOMRÅDER OG TIL FANTASTISKE NATUROPPLEVELSER LIKE I NÆRHETEN AV NORD NORGES HOVEDSTAD

Vi tilbyr fiske- og opplevelsesturer på fjorden for familier og for mindre grupper, 2-6 personer . Hel- og halvdagsturer, midnattsolturer, nordlysopplevelser, samt private tilpassede turer.

Vår spesialitet er turer for familie/vennegrupper som ønsker en fin opplevelse på sjøen i en intim atmosfære om bord i «Symfoni», komfortabel og moderne 30 fots båt med sittegruppe inne og ute på dekk.

Vi besøker kjente fiskeplasser i nærheten av Tromsø og Kvaløya, der vi jakter på storfisken og de minnerike øyeblikkene.

På vakre sommerdager og på våre familieturer besøker vi også fantastiske øyperler omkring Tromsø og Kvaløya, og hva med en nattlig fisketur når midnattsolen skinner !

Opplev disse flotte fiske- og opplevelsesturene i en trygg og hyggelig atmosfære !

Russisktalende guide kan bestilles.

Varme klær, vester og drikke/snacks inkludert på alle våre guidede turer.

Velkommen ombord.

MED HENSYN TIL CORONA SITUASJONEN:

 

Vi har inntil videre innstilt våre fiske- og opplevelsesturer og satser på å være tilbake i normal drift i juni 2021 !
  Norge150   KartNorge150  Fjellheis150

 

VI ER HER FOR Å GI DERE FINE OPPLEVELSER OG MINNEVERDIGE DAGER OG NETTER(MIDNATTSOL)HVOR EN KAN VELGE MELLOM KORTE ELLER LENGRE FISKETURER, ELLER BARE RUNDTURER MED MULIGHET FOR Å SE HVAL I SITT RETTE ELEMENT OG TROMSØ BY FRA SJØSIDEN

 

 NTromso125  NTromso2125  NFjellheis125  NOrn125
 NNordlys125  NSpekkhogg125  NNatur125  NMidnatt125

 

 FOR YTTERLIGERE INFORMASJON OG BESTILLING,

 

 KONTAKT OSS:

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon -0047 911 74 763 

Visit Tromsø
Official travel guide to Tromsø